divendres, 18 de maig del 2012

Una mica d'amor, que ens fa molta falta...


 Amor sí, però integral, a mi no em van els amors "semi".... si ho fem, fem-ho bé... Aquí teniu unes galtes de blat integral i mantega... La recepta base l'he tret d'aquí. S'hi poden fer variacions, com posar cacau en pols a la massa o posar-hi fruits secs (cosa que no he provat i que, per tant, no us puc garantir que surti bé). Com és d'esperar en mi, hi he fet modificacions per tal d'adaptar-la a les farines, productes i gustos de casa... Han quedat tirant a molt bones malgrat i que, a la propera, intentaré posar-hi sucre glass enlloc de sucre "gruixut" (tal i com recomana el blog d'orígen) perquè així evitaré aquests trossets de sucre que es masteguen i que tan poc m'agraden a mi... És una bona solució per a regals dels que fan il·lusió (almenys a mi)... Es busca una bona caixa de cartró o de metall i es presenten de la manera més "mona" possible...


Ingredients:

- 250 grams de farina
- 120 grams de sucre
- 120 grams de mantega en pomada
- 1 ou

Preparació:

- Barrejem bé la mantega amb la farina fins que quedi homogeni. Hi afegim el sucre i l'ou i ho amassem amb les mans (si volem afegir-hi cacau en pols, ara és el moment).
- Posem la massa entre dues làmines (grans) de paper de forn i l'estirem amb un corró (a mi m'agraden gruixudetes però això va a gustos). Ho reservem a la nevera (fem espai abans) durant una hora.
- Preescalfem el forn mentre tallem la massa amb la forma que volguem a 180ºC.
- Posem les galetes al forn fins que comencin a daurar-se. Aleshores, apaguem el forn i les deixem a dintre perquè s'acabin de fer (si esperem una mica massa, es cremaràn).
- Deixem refredar i... a berenar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada