dilluns, 26 de novembre del 2012

Una mica de tot... I molt de res!


Alguns potser us heu preguntat què ha passat amb mi... I és ben normal... Més d'un mes sense actualitzar (acostumada a fer-ho cada dos dies...). Doncs bé, el tema és que he començat el curs..: I aquest curs no és com els altres... L'altre dia mirava l'agenda i vaig veure que no hi ha hagut ni una sola setmana des del setembre en la que no tingués algun exàmen, treball o exercici (com a mínim) per a fer...Així que ens toca apretar colzes... Així no hi ha qui cuini acuradament! El que sí que he fet és preparar regalets... La gent me'n demanava i jo els he fet... A més, aquest dissabte vaig fer un "intensiu de costura" amb la Maria, de Marialitats, qui, a més de ser una persona super creativa i bona costurera, té un cor enorme... I, bé... també val a dir que no sóc massa objectiva (no ho digueu a ningú però és que és la meva germana...). El cas és que vaig voler fer aquests subjectadors de xumets per a tres dones properes i estimades que han de ser mares per primera (o segona) vegada. 

La foto de sota és un kit d'aperitiu de Camembert i de bastonets de pa que em vàren encarregar per unes companyes de feina de la meva mare i, la última, és una creació que he fet a partir d'un post que vaig veure per internet... És super útil per a penjar els anells quan et vas a rentar les mans o per rentar els plats!

Com veieu, ja que no tinc temps per cuinar, dedico estonetes petites a anar fent coses d'aquestes.. Per vacances de Nadal, serà un altre tema! :D

Molt bona tarda a tothom!!



divendres, 2 de novembre del 2012

Sóc de castanyada, però no podia resistir-me a això!



Em direu que no són mones?? I la veritat és que a la SandeeA de La receta de la felicidad, li vàren quedar molt molt millor... És d'aquí, d'on vaig treure la recepta...

El dia de la castanyada vaig tenir un sopar i tots haviem de portar alguna cosa... Jo em vaig oferir per portar canapés i amanida, però els canapés vàren triumfar moltíssim més! Són fàcils de fer i queden bons!

Aquí en teniu la recepta:

- Sobrassada
- Formatge d'untar
- Palets de pa d'aperitiu
- Fulles de julivert
- Massa de pizza ( o trossets de pa, torradetes...)

Preparació:

- Tallem la massa de pizza en porcions i en fem boletes que aixafarem amb els dits per a que quedin en forma més o menys rodona i plana. Les posem al forn preescalfat a uns 180ºC.
- Barrejem amb una batedora elèctrica (o amb les mans, força i paciència, que és com ho vaig fer jo) la sobrassada i el formatge, que han d'estar a parts iguals. Ho reservem a la nevera 1 hora (com a mínim, jo ho vaig deixar tota la nit).
- Quan les torradetes de massa de pizza estiguin cuites i fredes, traiem la barreja de sobrassada i formatge de la nevera i n'anem agafant miques fent boles de la mida (com a màxim) d'una pilota de golf. Per aquesta operació és millor que tingueu les mans mullades.
- Posem cada bola sobre una torradeta i l'aixafem lleugerament amb el dit.
- Rentem bé les fulles de julivert i les anem separant de la tija.
- Posem un tros de palet d'aperitiu clavat amb una fulla de julivert a cada bola i, amb un escuradents humit, anem fent les ratlles que donaràn efecte de carbassa.
- Ho guardem a la nevera fins que ho haguem de servir.